Zandcement dekvloer egaliseren Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam

Zandcement dekvloer egaliseren Hardinxveld-Giessendam

Zandcementdekvloeren zijn veel voorkomende ondervloeren voor bijvoorbeeld woningen, kantoor en bedrijfsruimte. Mocht u direct op deze ondergrond de uiteindelijke eindvloer leggen, dan zou deze er niet foutloos uit komen. Zeker met de huidige trend PVC. PVC is ontzettend vatbaar wat betreft hoe netjes glad en egaal de ondervloer is geplaatst. De kleinste kuil of bobbel in de ondervloer komt al door in het PVC. Dus als u een nette, fraaie eindvloer wilt begint dat met goed egaliseren. Egaliseren houdt in dat een voer glad wordt gestreken of gelijk wordt gemaakt. Het is dus zaak dat dit gebeurt in de juiste handen. Protech Vloeren is gespecialiseerd in het vakkundig en duurzaam egaliseren van uw zandcementdek vloer in Hardinxveld-Giessendam en omstreken.

Levl-up

Laat uw zandcement dekvloer door ons egaliseren in Hardinxveld-Giessendam en omstreken. Met onze kennis en specialisatie op het gebeid van vloeregalisatie hebben wij onze eigen egalisatieproducten ontwikkeld. Deze producten zijn van erg hoog niveau en voorzien van een originele, snelwerkende en duurzame formule. Hiermee kunnen wij uw vloer voorzien van een uitzonderlijk vloei. We combineren een verrassend snelle uithardingstijd met een oersterk eindresultaat. Met Levl-up creëer je makkelijk zelf de perfecte basis voor welke eindafwerking dan ook en is uitstekend verwerkbaar met de hand of pomp. Onze ‘’’Levl-up Primer’’ is ook beschikbaar. Deze wordt gekenmerkt door haar sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf gebruiken of u kunt natuurlijk uw zandcement vloer door ons laten egaliseren.

Laat uw Zandcement dekvloer in Hardinxveld-Giessendam egaliseren door Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse om uw zandcement dekvloer in Hardinxveld-Giessendam te laten egaliseren contact met ons op via ons contactformulier!

Zandcement dekvloer egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.