Zandcement dekvloer egalisatie Strijen

Strijen

Zandcement dekvloer egalisatie Strijen

Zandcementdekvloeren zijn ondervloeren die regelmatig terug te vinden zijn in bijvoorbeeld woningen, kantoren en bedrijfsruimtes. Indien u direct op deze ondergrond de uiteindelijke eindvloer zou plaatsen, dan zou deze er niet op haar best uit de verf komen. Zeker bij populaire vloer PVC. De kleinste oneffenheden in de ondervloer komt al door in de PVC-vloer. Dus als u echt een nette, fraaie eindvloer wilt begint dat altijd met een goede egalisatie. Egaliseren houdt in dat een voer glad wordt gestreken of gelijk wordt gemaakt. Het is dus voor uw vloer van groot belang dat dit gebeurt in de juiste handen. Protech Vloeren is gespecialiseerd in de egalisatie van uw zandcementdek vloer in Strijen en omstreken.

Levl-up

Laat de egalisatie van uw zandcement dekvloer in Strijen door ons uitvoeren. Met onze kennis en specialisatie op het gebeid van vloeregalisatie hebben wij onze eigen egalisatieproducten ontwikkeld. Deze producten zijn van erg hoog niveau en voorzien van een originele, snelwerkende en duurzame formule. Hiermee kunnen wij uw vloer voorzien van een uitzonderlijk vloei. We combineren een verrassend snelle uithardingstijd met een oersterk eindresultaat. Met Levl-up creëert u zelf de ideale basis voor welke eindafwerking u dan ook voor ogen ziet. Ons egalisatiemortel is dan ook uitstekend verwerkbaar met de hand of pomp. Onze ‘’Levl-up Primer’’ is ook beschikbaar. Deze wordt gekenmerkt door haar ontzettend sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf gebruiken of u kunt natuurlijk de egalisatie van uw zandcement dekvloer door ons laten doen.

Zandcement dekvloer egalisatie in Strijen bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse voor egalisatie van uw zandcement dekvloer in Strijen contact met ons op via ons contactformulier!

Zandcement dekvloer egalisatie

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.