Vloeregalisatie Strijen

Strijen

Vloeregalisatie Strijen

Vloeregalisatie in Strijen is de basis van een mooie vloer, nadat een vloer is geëgaliseerd is het veel makkelijker om de gewenste vloer daar bovenop te krijgen. Bij Protech Vloeren zijn we hierin gespecialiseerd. Daarom doen wij het professioneel en duurzaam voor u. Dit doen we door middel van een egalisatie format dat we zelf hebben gemaakt. We doen het meest arbeidsintensieve deel buiten uw huis of gebouw. Hierdoor ervaar je zo min mogelijk hinder van het proces. Dit komt omdat we in ons eigen egalisatievoertuig mengen. Dus als u op zoek bent naar een vloerenbedrijf dat ook duurzaamheid in het achterhoofd heeft, dan bent u bij Protech Vloeren aan het juiste adres.

Levl-up

Om onze beste services te implementeren, hebben we onze eigen producten ontwikkeld. Onze producten heten Levl-up. Wij produceren egalisatieprimer en egalisatiemortel. Het heeft een formule die een zeer sterke afwerking geeft met een snelle uithardingstijd. Bovendien krimpt onze egalisatiemassa veel minder dan conventionele egalisatiemortels. Met onze levl-up creëert u eenvoudig de perfecte basis voor elke afwerking en hij is perfect voor hand- of pomptoepassingen. Onze ”Levl-up Primer” is ook verkrijgbaar. Het wordt gekenmerkt door zijn snelle droging. U kunt het zelf toepassen of door ons bedrijf laten gebruiken voor het nivelleren. Dus op het gebied van vloeregalisatie in Strijen zijn we bij Protech Vloeren echte specialisten.

Vloeregalisatie in Strijen bij Protech Vloeren

Bij Protech Vloeren staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem voor vloeregalisatie in Strijen contact met ons op via ons contactformulier!

Vloeregalisatie

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.