Vloer laten egaliseren Zwijndrecht

Zwijndrecht

Vloer laten egaliseren Zwijndrecht

Als u een strakke, nette vloer wilt begint dat met goed egaliseren. Uw vloer laten egaliseren in Zwijndrecht houdt in dat een voer glad wordt gestreken of gelijk wordt gemaakt. Het is dus zaak dat dit gebeurt in de juiste handen. Protech Vloeren is gespecialiseerd in het vakkundig en duurzaam egaliseren van uw vloer. Protech Vloeren heeft een nieuwe manier van egaliseren of nivelleren ontwikkeld. Hierbij blijven alle vervelende aspecten van egaliseren buiten de kamer! Bij onze methode vindt het mixen in de buitenlucht plaats in ons egaliseervoertuig. Hierdoor heeft u geen last van stof en lawaai in uw woning. Ook buiten is er minimale hinder te ondervinden. Het kleine beetje stof dat gecreëerd wordt tijdens het mixen blijft in het egaliseervoertuig.

Levl-up

Bij Protech Vloeren hebben wij onze eigen egalisatiemortel en egalisatieprimer ontwikkeld. Ons eigen egalisatiemortel heet ‘’Levl-up grey’’. Deze is ontworpen om een uitzonderlijke vloei te krijgen door een combinatie van een zeer snelle uithardingstijd en een oersterk eindresultaat. Daarbovenop krimpt onze egaline veel beperkter dan gemiddelde standaard egalisatiemortels. Hierdoor is het mogelijk om in een enkele keer een ruwe- of tegelvloer prachtig egaal te krijgen. Met Levl-up creëer je makkelijk zelf de perfecte basis voor elke eindafwerking en is uitstekend verwerkbaar met de hand of pomp. Onze ‘’’Levl-up Primer’’ is ook beschikbaar. Deze wordt gekenmerkt door haar sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf gebruiken of u kunt natuurlijk uw vloer door ons laten egaliseren in Zwijndrecht en omstreken.

Uw vloer laten egaliseren in Zwijndrecht bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse om uw vloer te laten egaliseren in Zwijndrecht contact met ons op via ons contactformulier!

Vloer laten egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.