Vloer egaliseren Heerjansdam

Heerjansdam

Vloer egaliseren Heerjansdam

Het egaliseren van een vloer is de basis van een mooie vloer, nadat een vloer ge√ęgaliseerd is het veel makkelijker om de gewenste vloer er op te krijgen. Dat is waar wij bij Protech Vloeren in gespecialiseerd zijn. Daarom doen wij het professioneel en duurzaam voor u. Dit doen wij aan de hand van een door ons gemaakt egalisatieformat. We doen het meest arbeidsintensieve deel buiten uw huis of gebouw. Zo wordt u zo min mogelijk gestoord door het proces. Dat komt omdat we onze eigen egalisatievoertuig hebben. Dus als u op zoek bent naar een vloerenfabrikant die ook duurzaamheid in het achterhoofd heeft, dan bent u bij Protech Vloeren voor vloer egaliseren in Heerjansdam aan het juiste adres.

Levl-up

Wij willen de allerbeste egalisatieservice kunnen bieden, hiervoor hebben we onze eigen producten ontwikkeld onder de naam Levl-up. Wij leveren een Levl-up egalisatieprimer en een Levl-up egalisatiemortel. Deze zijn ontwikkeld met een formule die zorgt voor een zeer strakke afwerking, me tegelijkertijd zeer spoedige uithardingstijd. De egalisatiemassa van onze egalisatiemortels krimpt ook veel minder dan standaard egalisatiemortels. Onze ”Levl-up Primer” is ook verkrijgbaar. Het wordt gekenmerkt door zijn snelle droging. U kunt het zelf toepassen of door ons bedrijf laten gebruiken voor het nivelleren. Dus op het gebied van vloer egaliseren in Heerjansdam zijn we bij Protech Vloeren echte specialisten.

Vloer egaliseren in Heerjansdam bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem voor vloer egaliseren in Heerjansdam contact met ons op via ons contactformulier!

Vloer egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.