Magnesietvloer egaliseren Zuid-Holland

Zuid-Holland

Magnesietvloer egaliseren Zuid-Holland

Magnesietvloeren worden gekenmerkt door hun extreem lichte aard. Hierdoor zijn ze goed geschikt voor woningen waarbij de vloer niet te veel gewicht mag dragen. Na het aanbrengen van een magnesietvloer, moet deze eerst voldoende drogen. Wanneer het vochtgehalte laag genoeg is in de vloer, kan er geëgaliseerd worden. Met Levl-up, de egalisatiemortel van Protech Vloeren, kan dit type vloer mooi egaal gemaakt worden. Voor bijvoorbeeld een afwerkvloer van PVC is dit zeker nodig. Levl-up heeft een goede hechting op de magnesietvloer zonder het gebruik van zeer dure of exotische primers of andere hechtingsmiddelen. Dus als u uw magnesietvloer wilt egaliseren in Zuid-Holland op een vakkundige en duurzame manier bent u bij Protech aan het juiste adres.

Belang van goed egaliseren

Egaliseren van uw magnesietvloer in Zuid-Holland lijkt misschien niet heel belangrijk, u ziet er namelijk niets meer van  wanneer de eindvloer is geplaatst. Het is toch heel erg belangrijk dat een vloer juist wordt geëgaliseerd. Als u direct op een vloer zonder egalisatie de eindvloer gaat instaleren, gaat deze er niet fraai uitzien. Vooral met vloeren als PVC. Bij PVC zijn de kleinste ongelijkheden op de ondervloer als te zien op de eindvloer. Dus het is van groot belang om uw magnesietvloer te egaliseren, voordat er nieuwe eindvloer op wordt gelegd. Hierdoor krijgt u een zo gelijk mogelijke vloer als eindresultaat. Protech Vloeren helpt u daar graag bij!

Beste bedrijf voor magnesietvloer egaliseren in Zuid-Holland is Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor magnesietvloer egaliseren in Zuid-Holland contact met ons op via ons contactformulier!

Magnesietvloer egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.