Blog

Egaliseer service stort met spoed een vloer

21 april 2022

Egaliseer Service stort met spoed een vloer. Vanavond gaat het om een klus van ongeveer vierhonderd vierkante meters. Dat zich op de 1ste verdieping bevind. Voor deze heren geen grote uitdaging. Ze hebben eigen pompen, mixers en accu pakketten ontwikkeld. En hebben ze dit al vaker uitgevoerd.

Rond half vijf komen de mannen van Protech Vloeren Egaliseer Service aan op kluslocatie in Dordrecht. Beide wagens van Protech Vloeren parkeren zo dicht mogelijk tegen het pand aan. Voor het  met spoed storten van een egaline vloer. Zodat de stoffeerder ook weer verder kon.
Het Levl-up egalisatiemortel wordt geheel vermeend en verpompt van uit de wagens. Dit kan omdat alle apparatuur wordt aangedreven met behulp van zelfstandige accu pakketten. Bijkomende voordeel, geringde overlast voor de directe omgeving,

LEUK FEIT:

Op deze video is de vloeibaarheid van Levl-up Grey goed waar te nemen.
Na talloze testen en ontwikkeling. Is het geluk om een “zelf genezend egaline, te ontwikkelen”. Door zijn vloeibaarheid, is deze egaline in staat om kleine krassen. Tijdens het uitharden, zelf te dichten.

Rond 17:30 wordt de pompslang door het raam gebracht. En wordt er begonnen met pompen. Dit is uiteraard na dat de gehele oppervlakte goed gereinigd en voorbereid is. Het is een hele klus. Ruimte voor ruimte wordt  gedaan. Het is namelijk belangrijk dat er niet te veel product te gelijk wordt aan gemaakt. Door het verpompen en vakmanschap. Zijn er geen spetters ontstaan. Dit is wel zo fijn. Niemand zit te wachten op een mooie gladde vloer. Om dan weer alle muren op nieuw te moeten doen. Met als risico dat de verf weer overal heen spat.

Afronding

Rond 22:00 wordt het laatste stukje gestort. En wordt er netjes opgeruimd. Voordat ze afronden voor de avond. Doen ze een laatste keer een kwaliteitscontrole. Met de klant wordt een follow up afspraak gemaakt voor controle van het eind vloer. Protech Vloeren, staat volkomen  achter zijn product en wilt dat iedereen er zo goed mogelijk van kan genieten.

Neem vrijblijvend contact op

Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *