Egaliseren Puttershoek

Puttershoek

Egaliseren Puttershoek

Voordat een vloerafwerking zoals PVC, laminaat of parket gelegd kan worden, is het egaliseren van een ondervloer in Puttershoek noodzakelijk. Dit zorgt er namelijk voor dat alle scheuren, putjes en andere oneffenheden uit de vloer verwijderd worden. Doordat de ondervloer na de behandeling helemaal vlak zal zijn, is het ideaal om bijvoorbeeld laminaat of vloerbedekking te leggen. De professionals van Protech Vloeren weten precies hoe ze een vloer kunnen bewerken zodat er een goede onderlaag ontstaat voor het aanleggen van andere soorten vloerafwerking.

De egalisatiemortel van Protech Vloeren

Door gebruik te maken van de zelf ontwikkelde egalisatiemortel zorgt Protech Vloeren voor een gegarandeerd mooi en strak resultaat. Deze mortel heeft een uitzonderlijke vloei. Daarnaast heeft het een zeer snelle uithardingstijd en een oersterk eindresultaat. De egaline krimpt ook veel minder dan de meeste egalisatiemortels. Dit maakt het mogelijk dat het één keer egaliseren van een vloer in Puttershoek genoeg is om een perfect egaal resultaat te behalen. Ruwe vloeren of een tegelvloer zijn geen partij voor de mortel van Levl-up Grey. Zo weet u zeker dat u achtergelaten wordt met een resultaat waar u tevreden mee zal zijn!

Egaliseren in Puttershoek bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egaliseren in Puttershoek contact met ons op via ons contactformulier!

Egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.