Egalisatiemortel Ridderkerk

Ridderkerk

Egalisatiemortel Ridderkerk

Tegenwoordig zijn veel vloerenafwerkingen gemaakt van PVC. Het is daarom belangrijk om deze afwerking te leggen op een vloer die een egalisatie heeft ondergaan. PVC heeft namelijk de eigenschap dat het elke kleine oneffenheid in de ondervloer zal tonen. Een zandkorrel of een klein kuiltje valt al te zien. Met een egalisatiemortel kan een vloer in Ridderkerk helemaal egaal gemaakt worden. Zo kan ervoor gezorgd worden dat de vloer zo strak mogelijk in het huis komt te liggen en dat er geen oneffenheden te zien zullen zijn na het aanleggen van de vloerafwerking.

Levl-up Grey egaline

Of u er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan met het egaliseren van de vloer of er een professional ingehuurd van Protech Vloeren ingehuurd wordt, in de beide gevallen zal er in Ridderkerk hoogstwaarschijnlijk gebruikt worden gemaakt van Levl-up egalisatiemortel. Deze zelfontworpen mortel is geschikt voor allerlei klussen en zal voor een strak resultaat zorgen waar later van te genieten valt. Op onze website is een handleiding te vinden die het gebruik van de mortel gemakkelijker zal maken. Zo kunt u ook snel thuis zelf aan de slag.

Egalisatiemortel in Ridderkerk bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egalisatiemortel in Ridderkerk contact met ons op via ons contactformulier!

Egalisatiemortel

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.