Egalisatie vloer Papendrecht

Papendrecht

Egalisatie vloer Papendrecht

Als u aan het verbouwen bent of net een nieuw huis hebt gekocht, komt daar vaak ook een nieuwe vloer bij kijken. Voor het leggen van een vloer is het belangrijk dat de ondergrond glad en gelijk is, dit is noodzakelijk om een mooi en strak resultaat krijgen bij de nieuwe top vloer. Om uw ondergrond glad en gelijk te krijgen moet de vloer worden ge√ęgaliseerd, dit is het glad maken van de ondervloer. Bij Protech Vloeren zijn wij er voor u om met plezier de egalisatie van uw vloer in Papendrecht uit te voeren.

Hoe gaan wij te werk tijdens de egalisatie van uw vloer in Papendrecht en omstreken?

Hoe vindt de egalisatie van uw vloer in Papendrecht plaats? Door egaline over de vloer te gieten, zal deze door de zwaartekracht de oneffenheden uit de ondervloer verwijderen. Ideaal als basis van bijvoorbeeld vloerbedekking of laminaat. Na het egaliseren is uw vloer namelijk helemaal glad, waardoor laminaat of parket niet meer zal wiebelen. Tijdens het egaliseren wordt een dunne vloeistof over de vloer gegoten. Hierdoor zullen alle kleine oneffenheden gevuld worden en zal de vloer uiteindelijk glad worden gemaakt. Wanneer de vloeistof gegoten is, moet het een aantal dagen drogen. De duur van het droogproces is afhankelijk van de dikte van de gegoten vloer.

Innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid staan hoog in het vandaal

Bij Protech Vloeren staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Naast onze eigen producten bieden wij ook een egaliseerservice aan. Een zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Er wordt bij ons ook aan het milieu gedacht, onder andere door onze machines op accustroom te laten draaien en omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem voor de egalisatie van uw vloer in Papendrecht vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Egalisatie vloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.