Egalisatie betonvloer Ridderkerk

Ridderkerk

Egalisatie betonvloer Ridderkerk

Als reeds bij u een ruwe betonvloer is gestort, is het een goed plan om te kiezen voor egalisatie van uw betonvloer in Ridderkerk . Dit zorgt ervoor dat de ondergrond gelijk en glad wordt. Dus een ideale basis voor welke vloer u er dan ook bovenop wilt plaatsen. Bij Protech Vloeren zijn we gespecialiseerd in het egaliseren van uw betonvloer. Wij egaliseren uw vloer op een prettige, duurzame manier. Daarnaast maken wij er zaak van om u zo min mogelijk overlast te laten ervaren van het egalisatieproces. Wij zorgen dat het mengen buiten uw woning plaats vind. Wij hebben namelijk daarvoor ons eigen egalisatievoertuig. Op deze manier blijft het stof en lawaai heerlijk buiten de deur!

Levl-up

Om de allerbeste resultaten te kunnen leveren voor de egalisatie van uw betonvloer in Ridderkerk , hebben wij onze eigen producten ontwikkeld. We hebben een egalisatieprimer en een egalisatiemortel gecreëerd. Ons ontwikkelde egalisatiemortel heet ‘’Levl-up grey’’. Deze is ontwikkeld om een prachtige vloei te krijgen door een mix van een snelle uithardingstijd en een sterk eindresultaat. Door deze eigenschappen is het mogelijk om in een enkele keer een ruwe- of tegelvloer practig egaal te krijgen. Met behulp van onze Levl-up creëer je makkelijk zelf de perfecte basis voor elke eindafwerking en is uitstekend verwerkbaar met de hand of doormiddel van een pomp. Onze ‘’Levl-up Primer’’ is ook te verkrijgen. Deze wordt gekenmerkt door haar sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf toepassen of door ons bedrijf voor egalisatie laten uitvoeren.

Egalisatie betonvloer in Ridderkerk is Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egalisatie betonvloer in Ridderkerk contact met ons op via ons contactformulier!

Egalisatie betonvloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.