Egaline vloeren Puttershoek

Dordrecht

Egaline vloeren Puttershoek

Over het algemeen worden egaline vloeren in Puttershoek gegoten met oog op de nieuwe vloerbekleding. Dat hoeft niet te betekenen dat u deze vloeren niet kunt gebruiken als eindvloer. Dit kan een fraaie afwerking zijn met een stoere, industriële look. Uiteraard is dit vooral ook een goede onderlaag voor andere mogelijke eindvloeren. Zeker bij een pvc-vloer is egalisatie essentieel. Bij pvc-vloeren komen al snel de imperfecties van de ondervloer naar boven. Dit is niet gewenst. Protech Vloeren ondersteund u graag bij de egalisatie wensen die u heeft voor uw woning of andere panden. Wij bezitten over de kennis en ervaring om uw vloer goed te egaliseren.

Welke producten voor egalisatie

Egalisatie wordt uitgevoerd met een egalisatiemortel, hiervan zijn er meerdere op de markt. Zo hebben wij ook onze eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Maar wat onderscheidt ons egalisatiemortel van de andere mortels op de markt? Ons egalisatiemortel is gecreëerd om een uitzonderlijk vloei te leveren in combinatie met een vlugge uithardingstijd. Ondank de spoedige uitharding levert onze “Levl-up grey” een oersterk egaal eindresultaat. En bied dus de ideale basis voor uw eindvloer. Hierdoor hebben wij het mogelijk gemaakt om in een keer een egale vloer te maken. Of we nu beginnen met een ruwe erg vloer of met een oude tegelvloer, voor onze egalisatiemortel is geen vloer te oneven om een prachtige egaline vloeren in Puttershoek te gieten.

Egaline vloeren in Puttershoek bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egaline vloeren in Puttershoek contact met ons op via ons contactformulier!

Egaline vloeren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.