Egaline vloer Gorinchem

Gorinchem

Egaline vloer Gorinchem

Een egaline vloer in Gorinchem is een afwerkvloer die het doel heeft om een mooie afwerking te creëren voor de uiteindelijke vloerbedekking.  Na de aanbrenging wordt egaline heel hard en hecht het zich vast aan de ondergrond. Een ideale ondergrond voor dunne vloerafwerkingen als vinyl. Eventueel kan er ook gekozen worden voor egaline als afwerkvloer. Dan is er wel een eindafwerking met een speciale epoxylaag nodig. Ook een betonvloer is een mogelijkheid. Een onbehandelde egalinevloer is dus niet mogelijk als afwerkvloer. Als u hiervoor kiest moet dit gebeuren in de handen van  een vakkundig team. Bij Protech Vloeren zijn we hiervan in bezit. Wij hebben de kennis in huis om de egaline die u wenst te verwezenlijken.

Levl-up

Omdat we bij Protech Vloeren de allerbeste resultaten willen leveren hebben we onze eigen producten en formules ontwikkeld. ‘Levl-Up grey’ is de naam van ons egalisatie mortel. Deze is samengesteld om een prachtige vloei te creëren. Ook is Levl-up ontwikkeld om een erg snelle uithardingstijd te hebben. Ondanks deze snelle uithardingstijd lever het nog steeds een oersterk eindresultaat. Met onze Levl-up creëer je makkelijk zelf de perfecte basis voor elke eindafwerking en is uitstekend verwerkbaar met de hand of doormiddel van een pomp. Onze ‘’’Levl-up Primer’’ is ook te verkrijgen. Deze wordt gekenmerkt door haar sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf toepassen of door ons bedrijf voor egalisatie laten uitvoeren. Hiermee kunnen we de perfecte egaline vloer in Gorinchem voor u gieten.

Egaline vloer in Gorinchem bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor het gieten van een egaline vloer in Gorinchem contact met ons op via ons contactformulier!

Egaline vloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.