Egaline over tegelvloer Barendrecht

Barendrecht

Egaline over tegelvloer Barendrecht

Heeft u al een tegelvloer liggen maar wordt het wel eens tijd voor een nieuwe vloer? Dan kan de egaline van Protech Vloeren uitkomst bieden. Deze egaline kan gewoon over de tegelvloer in Barendrecht gegoten worden zodat de ondervloer weer helemaal vlak wordt. Alle voegen en oneffenheden worden gevuld. Het is hierna daarom mogelijk om andere vloerafwerkingen aan te leggen zonder dat er oneffenheden in de vloer zullen ontstaan. Tapijt of vloerkleed zal gewoon vlak in de kamer liggen en ook PVC kan zonder problemen gelegd worden. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een nieuwe vloer.

Het bereiden van de egaline

Om de egaline zelf te gebruiken hoeft er alleen maar water bij het mengsel gegooid te worden. Neem een grote schone speciekuip of bak en vul deze met 3,8 tot 4 liter water. Voeg hierna een zak van 23 kg Levl-up egalisatiemortel toe en meng minimaal drie minuten tot een klontvrije, homogene substantie met een elektrische menger of mortelmixer. De egaline kan hierna over de tegelvloer in Barendrecht gegoten worden om deze voor te bereiden voor een afwerking met een andere vloer.

Egaline over tegelvloer in Barendrecht bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egaline over tegelvloer in Barendrecht contact met ons op via ons contactformulier!

Egaline over tegelvloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.