Egaline over houten vloer Hoekse Waard

Hoekse Waard

Egaline over houten vloer Hoekse Waard

Iedereen denkt bij het kopen of het bouwen van een huis na over het type vloer dat ze graag in het huis willen hebben. Vaak zijn de mensen dan ook tevreden over de keuze die gemaakt is over de vloer. Het kan soms wel voorkomen dat er na verloop van tijd verlangd wordt naar een nieuwe vloer. Of er wordt bij de aankoop van een huis de keuze gemaakt om de bestaande vloer te vervangen door een andere. Egaline over een houten vloer in Hoekse Waard gieten kan hier een uitkomst bieden. Door de egaline te gebruiken zal niet heel de houten vloer verwijderd hoeven te worden. Door deze manier van werken zal er toch een strakke ondervloer komen te liggen.

Eigenschappen van egaline

Egaline heeft een aantal eigenschappen die het ideaal maken voor het gebruik over een houten vloer in Hoekse Waard en omstreken. Zo zal het ervoor zorgen dat alle naden, kuiltjes en oneffenheden verwijderd zullen worden. De ondervloer is na het gebruik van de egaline dan ook geschikt om alle soorten vloerafwerking op te leggen. Van PVC tot tapijt of vloerbedekking, alle soorten vloer kunnen nu in het huis gelegd worden.

Egaline over houten vloer in Hoekse Waard bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egaline over houten vloer in Hoekse Waard contact met ons op via ons contactformulier!

Egaline over houten vloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.