Egaline over beton Rijnmond

Rijnmond

Egaline over beton Rijnmond

Een betonnen vloer kan een mooie industriële look geven. Echter zullen de meeste mensen liever een andere vloerafwerking hebben in hun huis of pand. Beton heeft alleen de eigenschap dat het vaak gepaard gaat met veel gaten, putjes of andere oneffenheden. Egaline kan hierbij uitkomst bieden. Door egaline over beton in Rijnmond te gieten zullen alle oneffenheden weggewerkt kunnen worden. Na de behandeling kan de ondervloer gebruikt worden om alle soorten vloerafwerking hier overheen te leggen. Daarnaast biedt de egaline een extra isolerende laag die ervoor zal zorgen dat de temperatuur in uw woning of pand langer aangenaam zal blijven.

Te grote gaten in beton

Nadat een vloer verwijderd wordt, kan het voorkomen dat er flinke gaten in het beton ontstaan. Bij echt grote gaten zal de egaline niet instaat zijn om deze gaten te vullen. Om egaline toch over het beton in Rijnmond te gieten zal er dus wat voorbereidend werk verricht moeten worden om toch een egale vloer af te kunnen leveren. De professionals van Protech Vloeren weten precies hoe ze deze grote gaten weg kunnen werken om daarna aan de slag te gaan met de egaline.

Egaline over beton in Rijnmond bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in egaline over beton in Rijnmond contact met ons op via ons contactformulier!

Egaline over beton

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.