Cementdekvloer egaliseren Zwijndrecht

Zwijndrecht

Cementdekvloer egaliseren Zwijndrecht

Een cementdekvloer is een hele goede optie als u op zoek bent naar een sterke, isolerende en egaliserende onderlaag voor welke vloer u er dan ook bovenop wilt plaatsen. Cementdekvloeren zijn ook een hele goede combinatie met een vloerverwarming. Vergeleken met een normale betonvloer is een cementdekvloer veel gemakkelijker te egaliseren. Bij het egaliseren van een cementdekvloer in Zwijndrecht is het gebruik van een primer noodzakelijk. Vervolgen dan het egalisatiemortel gegoten worden over de vloer. Nadat het gegoten is zal het moeten opdrogen. Bij Protech Vloeren zijn we gespecialiseerd in het egaliseren van veel verschillende soorten vloeren, zo ook cementdekvloeren. Wij staan u te hulp op een duurzame en professionele manier.

Belang van egaliseren

Maar waarom zou u uw cementdekvloer laten egaliseren in Zwijndrecht en omstreken? Een goede egalisatie is een basis van een mooi eindresultaat van de uiteindelijke vloer. Zoals het woord egalisatie doet verluiden zorgt egalisatie voor een mooie egale ondervloer die ervoor zorgt dat er een waterpas basis ligt voor de eindvloer. Zeker als u kiest voor een PVC vloer, door de dunne aard van pvc vloeren zijn de kleinste oneffenheden al zichtbaar op de uiteindelijke eindvloer. Dus voor het behalen van de allerbeste eindresultaten is het egaliseren van uw vloer van ontzettend groot belang.

Cementdekvloervloer egaliseren in Zwijndrecht bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor cementdekvloer egaliseren in Zwijndrecht contact met ons op via ons contactformulier!

Cementdekvloer egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.