Cementdekvloer egalisatie Numansdorp

Numansdorp

Cementdekvloer egalisatie Numansdorp

Een cementdekvloer is een prettige mogelijkheid als u op zoek bent naar een degelijke isolerende en egaliserende basis voor welke vloer u er dan ook bovenop wilt plaatsen. Cementdekvloeren zijn ook een goed te combineren met een vloerverwarming als die op de juiste manier geplaatst wordt. Vergeleken met een normale betonvloer is een cementdekvloer veel minder ingewikkeld om te egaliseren in Numansdorp en omstreken. Bij het egaliseren van een cementdekvloer is het gebruik van een primer absoluut nodig. Vervolgens wordt dan het egalisatiemortel gegoten worden over de vloer. Nadat het gegoten is zal het moeten opdrogen. Bij Protech Vloeren zijn we gespecialiseerd in het egaliseren van allerlei soorten vloeren, zo ook cementdekvloeren. Wij staan u te hulp op een duurzame en professionele manier bij de egalisatie van uw cementdekvloer.

Belang van egalisatie

Maar waarom zou u kiezen voor egalisatie van uw cementdekvloer in Numansdorp en omstreken? Een goede egalisatie is de basis van een mooi eindresultaat van de uiteindelijke vloer. Zoals het woord egalisatie doet verluiden zorgt egalisatie voor een mooie egale ondervloer die ervoor zorgt dat er een waterpas basis ligt voor de eindvloer. Zeker als u kiest voor een PVC vloer, door de dunnen aard van pvc vloeren zijn de kleinste oneffenheden al zichtbaar op de uiteindelijke eindvloer. Dus voor het behalen van de allerbeste eindresultaten is het egaliseren van uw vloer van ontzettend groot belang. Bij Protech Vloeren zien wij het belang van egaliseren in en zorgen we dat dit op de juiste manier plaatsvindt.

Cementdekvloervloer egalisatie in Numansdorp bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor egalisatie van uw cementdekvloer in Numansdorp contact met ons op via ons contactformulier!

Cementdekvloer egalisatie

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.