Calciumsulfaat vloer egaliseren Heerjansdam

Heerjansdam

Calciumsulfaat vloer egaliseren Heerjansdam

Een calciumsulfaatvloer ie een soort gietdekvloer. Calciumsulfaat wordt in de volksmond meestal gips genoemd. Deze is vergelijkbaar met een betonnen dekvloer. Deze gietdekvloeren hebben een dikte van rond de 50mm. Wij zijn uiteraard ook gespecialiseerd in het egaliseren van uw calciumsulfaat vloer in Heerjansdam en omstreken. We egaliseren duurzaam met een beperkte CO2-uitstoot. Duurzaamheid is voor ons een belangrijke kernwaarde. We egaliseren met een pomp die ervoor zorgt dat we veel schoner en minder vervelend kunnen werken. Wilt u uw calciumsulfaat vloer egaliseren? Dan staan ​​we bij Protech Flooring klaar om u te helpen met een professionele en duurzame manier van werken.

Belang van goed egaliseren

Nivellering lijkt niet veel uit te maken, aangezien je het niet zult zien als de laatste vloer is geïnstalleerd. Het is erg belangrijk dat een vloer goed geëgaliseerd is. Als je de definitieve vloer direct op een vloer legt zonder te egaliseren, ziet het er niet mooi uit. Vooral bij vloeren als PVC. Bij PVC zijn de kleinste oneffenheden in de ondervloer al zichtbaar in de afgewerkte vloer. Om deze reden is het erg belangrijk om uw calciumsulfaat vloer te egaliseren in Heerjansdam voordat u er een nieuwe afwerkvloer op legt. Het eindresultaat is een zo vlak mogelijke vloer. Protech Vloeren helpt u graag!

Calciumsulfaat vloer egaliseren in Heerjansdam bij Protech Flooring

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor Calciumsulfaat vloer egaliseren in Heerjansdam contact met ons op via ons contactformulier!

Calciumsulfaat vloer egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.