Calciumsulfaat vloer egalisatie Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam

Calciumsulfaat vloer egalisatie Hardinxveld-Giessendam

Een calciumsulfaatvloer is een soort dekvloer. Calciumsulfaat wordt gewoonlijk gips genoemd. Dit is vergelijkbaar met een betonnen dekvloer. Deze gietdekvloeren zijn ca. 50 mm dik. Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in het egaliseren van uw calciumsulfaat grond. We nivelleren duurzaam met een beperkte CO2-uitstoot. Duurzaamheid is voor ons een belangrijke waarde. We egaliseren met een pomp die ervoor zorgt dat we veel schoner en minder hinderlijk kunnen werken. Kiest u voor calciumsulfaat vloer egalisatie in Hardinxveld-Giessendam en omstreken? Dan staan ​​we bij Protech Flooring klaar om u te helpen met een vakkundige en duurzame manier van werken.

Belang van goed egaliseren

Egalisatie lijkt niet al te veel uit te maken, aangezien je het niet zult zien als de laatste vloer eenmaal is geïnstalleerd. Het is erg belangrijk dat een vloer goed geëgaliseerd is. Als je de definitieve vloer direct op een vloer legt zonder te egaliseren, ziet het er niet mooi uit. Vooral bij vloeren als PVC. Bij PVC zijn de kleinste oneffenheden in de ondervloer al te zien in de uiteindelijke afgewerkte vloer. Dit is natuurlijk niet bepaald een mooi gezocht en zonde van de investering die u doet in uw vloer. Om deze reden is het erg belangrijk om te kiezen voor calciumsulfaat vloer te egalisatie in Hardinxveld-Giessendam voordat u er een nieuwe afwerkvloer op legt. Het eindresultaat is een zo strak mogelijke vloer. Protech Vloeren kan u uiteraard goed helpen daarbij!

Calciumsulfaat vloer egalisatie in Hardinxveld-Giessendam bij Protech Flooring

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor Calciumsulfaat vloer egalisatie in Hardinxveld-Giessendam contact met ons op via ons contactformulier!

Calciumsulfaat vloer egalisatie

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.