Betonlook vloer Papendrecht

Papendrecht

Betonlook vloer Papendrecht

In sommige gevallen kan het hebben van een betonlook vloer in een pand in Papendrecht echt iets extra’s bieden. Deze vorm van vloerafwerking geeft een pand of woning vaak een industriële uitstraling. Het probleem met echt beton is echter dat het vaak niet egaal afgewerkt kan worden. Bovendien kan het erg kil aanvoelen. Met de egaline van Levl-up kan er de illusie van een betonnen vloer gewekt worden zonder de mindere eigenschappen van beton. Zo zal de vloer helemaal egaal in de woning of het pand komen te liggen. Daarnaast kan er vloerverwarming in de egaline verwerkt worden zodat de vloer niet kil aan zal voelen.

Het gebruiken van egaline

Egaline is redelijk eenvoudig te gebruiken. Zo hoeft er aan het mengsel alleen maar water toegevoegd te worden. Wel is het zaak dat het gieten over de vloer en het afwerken snel gebeurt. Zo zal de egaline snel opdrogen. Zorg er daarom voor dat er meerdere mensen aanwezig zijn en zorg voor een goede plan van aanpak. Om een betonlook vloer te krijgen in Papendrecht kunnen natuurlijk ook de professionals van Protech Vloeren ingeschakeld worden. Zij zullen ervoor zorgend dat u tevreden achtergelaten wordt met uw nieuwe vloer.

Betonlook vloer in Papendrecht bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in een betonlook vloer in Papendrecht contact met ons op via ons contactformulier!

Betonlook vloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.