Bedrijf voor egaliseren in Heerjansdam

Heerjansdam

Bedrijf voor egaliseren in Heerjansdam

Wanneer u een vloer wilt hebben die mooi en gestroomlijnd is, is het van groot belang om uw vloer te voorzien van goede egalisatie. Egalisatie houdt in dat uw vloer word gladgestreken zodat vloer daarbovenop perfect kan liggen. Wij bij Protech Vloeren zijn daarin gespecialiseerd . Wij zullen dit dan ook vakkundig een duurzaam voor u uitvoeren. Dit doen we met onze eigen ontworpen vorm van nivelleren/egaliseren. We doen het vervelendste gedeelte van het werk dan ook buiten uw woning of pand. Daardoor hoeft u zo weinig mogelijk overlast te ervaren van het proces. Dit doordat we het mengen doen in ons egalisatievoertuig. Dus bent u op zoek naar een bedrijf voor egaliseren in Heerjansdam dat ook nog eens oog heeft voor duurzaamheid bent u bij Protech Vloeren aan het juiste adres.

Onze eigen producten

Om de topdiensten die wij leveren te kunnen verwezenlijk hebben wij onze eigen producten ontwikkeld. Onze producten hebben de naam Levl-up. We maken een egalisatieprimer en een egalisatiemortel. Deze heeft een formule die u verzekerd van een oersterk eindresultaat met een snelle uithardingstijd. Daarnaast krimpt onze egaline veel minder dan gemiddelde standaard egalisatiemortels. .Met onze Levl-up creëer je makkelijk zelf de perfecte basis voor elke eindafwerking en is uitstekend verwerkbaar met de hand of doormiddel van een pomp. Onze ‘’Levl-up Primer’’ is ook te verkrijgen. Deze wordt gekenmerkt door haar sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf toepassen of door ons bedrijf voor egaliseren in Heerjansdam laten gebruiken.

Beste bedrijf voor egaliseren in Heerjansdam is Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Waarbij ons zelf ontwikkeld product, geplaatst door wordt vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem voor on egaliseren bedrijf in Heerjansdam bij interesse contact met ons op via ons contactformulier!

Bedrijf voor egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.