Bedrijf voor egalisatie Gorinchem

Gorinchem

Bedrijf voor egalisatie Gorinchem

Wil je een strakke, gestroomlijnde vloer, dan begint dat met een goede egalisatie. Nivelleren betekent het gladstrijken of nivelleren van een vloer. Het is daarom belangrijk dat dit in de juiste handen gebeurt. Protech Vloeren is gespecialiseerd in het vakkundig en duurzaam egaliseren van uw vloer. Protech Vloeren heeft een nieuwe manier van egaliseren of nivelleren ontwikkeld. Alle vervelende aspecten van nivellering blijven buiten de ruimte! In ons proces vindt het mengen buiten plaats in ons egalisatievoertuig. Hierdoor heb je geen last van stof en lawaai in huis. Ook buiten is er minimale overlast. De kleine hoeveelheid stof die tijdens het mengen ontstaat, blijft in het egalisatievoertuig. Dus als u op zoek bent voor een bedrijf voor egalisatie in Gorinchem en omstreken.

Levl-up

Bij Protech Vloeren hebben wij onze eigen producten in de vorm van een egalisatiemortel en egalisatieprimer ontwikkeld. Ons eigen egalisatiemortel heet ‘’Levl-up grey’’. Deze is ontworpen om een uitzonderlijke vloei te krijgen door een combinatie van een zeer snelle uithardingstijd en een oersterk eindresultaat. Daarnaast krimpt onze egaline veel minder dan gemiddelde standaard egalisatiemortels. Door deze eigenschappen is het mogelijk om in een enkele keer een ruwe- of tegelvloer mooi egaal te krijgen. Met onze Levl-up creëer je makkelijk zelf de perfecte basis voor elke eindafwerking en is uitstekend verwerkbaar met de hand of doormiddel van een pomp. Onze ‘’’Levl-up Primer’’ is ook te verkrijgen. Deze wordt gekenmerkt door haar sneldrogende aard.  Deze kunt u zelf toepassen of door ons bedrijf voor egalisatie in Gorinchem laten uitvoeren.

Beste bedrijf voor egalisatie in omgeving Gorinchem is Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in ons bedrijf voor egalisatie in Gorinchem contact met ons op via ons contactformulier!

Bedrijf voor egalisatie

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.