Bedrijf voor betonlook vloer Zwijndrecht

Dordrecht

Bedrijf voor betonlook vloer Zwijndrecht

Op zoek naar een bedrijf in Zwijndrecht dat voor u een vloer kan leggen met een betonlook? Dan bent u bij Protech Vloeren aan het juiste adres! Onze professionals weten door hun jarenlange ervaring precies hoe ze de vloer kunnen leggen waar u naar verlangt. Door gebruik te maken van de eigen egalisatiemortel kan een strak resultaat gehaald worden die echt de illusie wekt dat er een vloer van beton in de woning of het pand aanwezig is.

Vloerverwarming

Om ervoor te zorgen dat het toch aangenaam is om over de ‘betonnen’ vloer te lopen, kan ervoor gezorgd worden dat er vloerverwarming gelegd wordt. Protech Vloeren is niet alleen een bedrijf voor het aanleggen van een betonlook vloer in Zwijndrecht en omstreken, ze zijn ook instaat om een vloerverwarming af te leveren. Door vloerverwarming te leggen zal de vloer niet zo kil aanvoelen. Vloerverwarming is daarnaast een stuk efficiënter in het verwarmen van een woning dan een klassieke radiatorverwarming. Dit komt doordat de woning gelijkmatig verwarmt wordt. Het aanleggen van vloerverwarming is daarom niet alleen aangenaam aan de voeten, het zorgt ook nog eens voor een lagere energienota en is beter voor het milieu. Een unieke win-win-win-situatie dus!

Bedrijf voor betonlook vloer in Zwijndrecht Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse in een bedrijf voor betonlook vloer in Zwijndrecht contact met ons op via ons contactformulier!

Bedrijf voor betonlook vloer

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.