Anhydriet vloer egaliseren Zuid-Holland

Zuid-Holland

Anhydriet vloer egaliseren Zuid-Holland

Een anhydrietvloer is een soort vergelijkbaar met betonnen dekvloer. Deze ondervloeren hebben een dikte van ongeveer 50mm en is gemaakt op basis van gips. Dit vloertypen kunnen wij voor u egaliseren. Protech Vloeren heeft ervaring met het egaliseren van vele verschillende soorten vloeren. Waaronder ook anhydriet. Wij egaliseren op een duurzame manier met een beperkte co2-uitstoot. Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde voor ons. We egaliseren met een pomp die ervoor zorgt dat we veel netter en overlastvrijer kunnen werken. Dus wilt u uw anhydriet vloer egaliseren in Zuid-Holland en omstreken? Dan staan we bij Protech Vloeren klaar om uw te helpen met een vakkundige en duurzame manier van werken.

Levl-up

Bij Protech Vloeren hebben we onze eigen egalisatiemortel en egalisatieprimer gemaakt. Onze eigen egalisatiemortel heet “Levl-up grey”. Het is ontworpen om uitzonderlijke vloei te leveren door een combinatie van een zeer snelle uithardingstijd en een extreem sterk eindresultaat. Daarnaast krimpt onze egalisatiemassa beduidend minder dan de gemiddelde standaard egalisatiemortel. Hierdoor is het mogelijk om in één handeling een ruwe of tegelvloer mooi glad te krijgen. Level-up maakt het gemakkelijk om de perfecte basis te creëren voor elke eindafwerking en is ideaal voor hand- of pompapplicatie. Onze ”Level-up Primer” is ook verkrijgbaar. Dit kenmerkt zich door zijn sneldrogende karakter. U kunt hier zelf gebruik van maken of natuurlijk uw anhydriet vloer in Zuid-Holland door ons laten egaliseren.

Uw anhydriet vloer egaliseren in Zuid-Holland bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Neem bij interesse voor uw anhydriet vloer egaliseren in Zuid-Holland contact met ons op via ons contactformulier!

Anhydriet vloer egaliseren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.