Advies over vloeren Heerjansdam

Heerjansdam

Advies over vloeren Heerjansdam

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke vloer of afwerking het beste zal passen in een woning of pand. Dit kan namelijk van een aantal factoren afhankelijk zijn. Om advies te krijgen over vloeren in Heerjansdam kunt u altijd terecht bij Protech Vloeren. Onze professionals weten door hun jarenlange ervaring precies hoe ze u van advies kunnen voorzien. Ook kan er meteen een prijsindicatie gegeven worden op basis van de bestaande vloer en de plannen voor de nieuwe vloer. De basis die in een woning of pand aanwezig is, heeft namelijk ook nog invloed op de plannen die gemaakt kunnen worden. Ook zal er meer of minder werk verricht moeten worden aan de hand van de vloer die er al ligt.

Egaliseren van een vloer

Wat in veel gevallen nodig zal zijn om een strakke vloer af te leveren, is het egaliseren van een vloer. Door het egaliseren zal er een strakke en egale ondervloer afgeleverd worden. Dit is de ultieme basis van een strakke vloer. Doordat veel vloerafwerkingen tegenwoordig PVC bevatten, is het zaak dat de ondervloer helemaal vlak is zonder oneffenheden. PVC heeft namelijk de eigenschap dat het elke kleine oneffenheid zal laten zien. Voor nog meer advies over vloeren in Heerjansdam kan Protech Vloeren u ook uit de brand helpen.

Advies over vloeren in Heerjansdam bij Protech Vloeren

Bij Protech staan innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid heel hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de pilaren van onze toekomstvisie. Met deze visie hebben wij dan ook ons eigen egalisatiemortel ontwikkeld. Wij bieden naast ons eigen product ook een egaliseerservice aan. Zelf ontwikkeld product, geplaatst door vakkundig personeel. Ook aan het milieu is hier gedacht. Onder andere door de machines op accustroom te laten draaien. En omdat we de egalisatiemortel vanuit een bunker direct in de mixer voeren, hebben we geen lege zakken als afval. We egaliseren alle vloeren met onze pomp. Hierdoor kunnen we veel netter werken dan bij het nivelleren met een handkuip. Geen spatten op de muren en geen stof en lawaai door vermenging. Wilt u advies over vloeren in Heerjansdam en omstreken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Advies over vloeren

Protech Vloeren doet het anders

Projecten waar we trots op zijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Soort aanvraag:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Neem vrijblijvend contact op

    Wij van Protech Vloeren helpen je graag met klus advies of het plaatsen van een bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.